Prezračevanje

Prezračevalni sistemi v notranjih prostorih proizvajajo ugodno bivanjsko mikroklimo.

Ljudje v preteklosti niso bivali v zatesnjenih prostorih, kot se dogaja danes.

Današnji standardi zatesnjenosti oken in vrat zaradi izgub toplote narekujejo nujno naložbo v prezračevalni sistem, ki poskrbi za optimalno klimo bivanja. Prehod svežega zraka je skozi stene obnovljenih ali novih stavb skorajda ničen. S prezračevalnimi sistemi v bivalnih prostorih preprečimo pojav vlage in plesni, izognemo se zatohlosti obenem pa privarčujemo pri ogrevanju.

Sistemi prezračevanja:

Centralno prezračevanje z rekuperacijo
Centralni prezračevalni sistem se večinoma vgrajujejo v novogradnje, kjer gre za več ločenih prostorov, če je prostorov manj je boljša izbira decentralno prezračevanje. Centralni prezračevalni sistemi z rekuperacijo ne zahteva posebnega čiščenja razen menjave filtrov. Veliko modelov že uporabljajo entalpijski izmenjevalec, kateri omogoča tudi vračanje vlage.
Decentralni prezračevalni sistemi
Decentralni prezračevalni sistemi se vgrajujejo v zunanje stene zgradbe. Potrebna je samo odprtina v steni in priključek za elektriko. Možnost je nastavitev vlažnosti v posameznem prostoru in določimo lahko, kdaj bo deloval in s kakšno jakostjo. Decentralni prezračevalni sistemi so bolj primerni za obstoječe gradnje, kjer ni možno polaganje prezračevalnih cevi.

Decentralni prezračevalni sistemi z rekuperacijo, za učinkovito prezračevanje in odzračevanje v stanovanjih, hišah ter javnih in poslovnih stavbah.

Centralne prezračevalne naprave Lossnay

Prezračevalne naprave so sinonim učinkovitega in okolju prijaznega prezračevanja z rekuperacijo toplote.

Rekuperacija je proces vračanja toplote oz. vračanja energije v stavbo.

Informacije

Pred izbiro ustreznega modela je poleg poznavanja tehničnih lastnosti in videza naprave ključna določitev ustrezne namestitve naprave v prostor. Potreben je posvet s strokovnjakom. Pokličite nas!
Delovni čas
Pon. - Pet. 8.00 - 18.00
Nedelja in sobota zaprto.
Lokacija
Gorica pri Šmartnem 45a,
3000 Celje
Telefon
031 397 149
Email
jaka@neoair.si

KDO SMO

V podjetju Neoair d.o.o. smo ekipa, ki združuje novo znanje in obilico večdesetletnih izkušenj na področju klimatizacije.
IZKUŠENA EKIPA
Svojo prisotnost in delovanje nam zaupajo vsi segmenti gospodarstva, javnega sektorja, kot tudi številne zadovoljne stranke v obliki fizičnih oseb
KAKOVOSTNA IZBIRA
Naš cilj je ostati najboljša izbira pri kakovosti izvajanja , strokovnega svetovanja, podpori prodajnih izdelkov,vzdrževanju in montaži
SERVISNA EKIPA
V naši ekipi zaposlujemo z znanjem in tehničnimi izkušnjami podkovane mojstre, hkrati se pri nas vedno najde prostor za učenje in dajanje priložnosti mladim potencialom

Mnenja strank

“Veliko znanja”

Zelo navdušena. Pustili so mi veliko znanja o našem novem sistemu ogrevanja in hlajenja klimatske enote. Sedaj v predhodnem obdobju uporabljamo klimo in še dodatno prihranim.

Ines M.

“Najbolj ugodna ponudba”

Ne samo, da so bili najbolj temeljiti pri začetnem pregledu, imeli so tudi najbolj ugodno ponudbo. Večina je namreč ocenila precej močnejšo klimatsko enoto za katero se je izkazalo, da ni potrebna.

Borut C.

“Izredno odzivni in natančni”

Iz Neoair so bili izredno odzivni in natančni. Preko telefona sem Jaku opisal celotno stanovanjsko situacijo in že v istem dnevu prejel ponudbo. Vse od prvega klica do končane montaže je bilo odlično opravljeno.

Anže R.

“Zelo priporočam”

Opravili so najbolj izčrpen pregled in imeli najbolj izkušene mojstre. Zaupal sem jim že nakup toplotne črpalke in klimatske naprave. Zelo priporočam!

Miha G.