Nasveti ob nabavi toplotne črpalke

TOPLOTNA ČRPALKA

Se nahajate na točki prenove ogrevalnega sistema?

Si ustvarjate nov dom in ste tik pred načrtovanjem nakupa najprimernejše opcije ogrevalnega sistema?

Kot izkušeni strokovnjaki na področju klimatizacije in ogrevalne tehnike na obnovljive vire Vam zagotavljamo, da se ogrevanje na obnovljive vire energije v primerjavi z drugimi energenti splača in je družbeno odgovorno.

EKO SKLAD nudi subvencije in ugodno kreditiranje občanov, tudi za naložbe v visoko učinkovite toplotne črpalke zrak – voda Ecodan.

Okvirna vrednost investicije v nakup 10 kW ogrevalne toplotne črpalke zrak – voda Ecodan z 200 l rezervoarjem za pripravo tople sanitarne vode, ob predpostavki pridobitve 10 letnega kredita EKO SKLADA v vrednosti 7000,00 EUR, je 63,00 EUR na mesec z obrestno mero trimesečni EURIBOR + 1,3 %.

Obratovalni stroški nizkotemperaturnega talnega ogrevanja dobro izolirane, enostanovanjske hiše so povprečno 50,00 EUR mesečno na celoletni ravni, kar pomeni, da boste v prvem desetletju, ko boste odplačevali kredit, ob predpostavki, da se cene električne energije ne bi spreminjale, v ogrevanje (investicija + obratovalni stroški) vložili približno 1.400,00 EUR letno. Po odplačilu kredita pa lahko računate najmanj prepolovitev stroškov, to je od 500,00 do 700,00 EUR za stroške ogrevanja letno.

Kontaktirajte nas preko elektronske pošte jaka@neoair.si ali nas pokličite na telefonsko številko 031 397 149.