Koristni nasveti pri nakupu klimatske naprave

KLIMATSKA NAPRAVA

Premislite, kaj od klimatske naprave pričakujete in kakšne so vaša pričakovanja.

Želite s klimatsko napravo le hladiti ali tudi ogrevati bivalne prostore. Imate potrebo po eni klimatski napravi ali vaše potrebe narekujejo nakup več klimatskih naprav. Klimatska naprava se je izkazala kot idealna rešitev za uporabo v vseh letnih časih. Klimatska naprava se izvrstno obnese tudi pri izjemno nizkih zimskih temperaturah. Klimatska naprava nudi varčno ogrevanje vse do -25 °C zunanje temperature. Vrednost naložbe v energetsko učinkovito in varčno klimatsko napravo, ki učinkovito hladi in ogreva, je nizka, toplotno udobje pa visoko.

Preverite, katere klimatske naprave so uveljavljene in se prodajajo že več let – skozi vse leto, ne samo v poletnih vročinskih valih.

Vedno dajte prioriteto kakovosti. Ponudnik, vreden zaupanja, je strokovnjak, ki vam bo na tem področju znal individualno svetovati, ter odgovoriti na vsa vprašanja, na koncu pa bo strokovno opravil namestitev. Vaša vprašanja naj se nanašajo na ključne prednosti določenega modela klimatske naprave, podatke o tehničnih specifikacijah, izjavah o skladnosti z evropskimi normativi, energetski nalepki, navodilih za uporabo in vzdrževanje, garanciji na napravo in montažo, zagotavljanju vzdrževanja in rezervnih delov, ter zagotavljanju po prodajnega svetovanja. Z informacijskim znanjem si imate možnost ustvariti osnovno razumevanje in vrednotenje klimatskih naprav. Vaš nakupni proces bo na ta način mnogo lažji.
Kontaktirajte nas preko elektronske pošte jaka@neoair.si ali nas pokličite na telefonsko številko 031 397 149.

Povabite nas na ogled in posvet. Z veseljem vas obiščemo neposredno v objektu, kjer želite namestiti klimatsko napravo. Smo specializirani monterji, ter smo s strani ARSO pooblaščeni za rokovanje s F plini. Skupaj bomo pregledali osnovne značilnosti objekta.

Posebno pozornost bomo namenili:

  • razporeditvi in velikosti prostorov
  • umeščenosti prostorov v naravno razporeditev (položaj strani neba)
  • lastnostim toplotnega ovoja prostora
  • lastnostim stavbnega pohištva (okna, vrata)
  • namembnosti prostorov

Skupaj bomo ugotovili lastnosti objekta in njegovih prostorov. Izbrali bomo najprimernejši prostor, ki ustreza namestitvi ene ali več notranjih in zunanje enot klimatskih naprav. Še posebej bomo pozorni na namembnost prostora, kamor želite namestiti klimatsko napravo, ter na to, da zračni tok ne bi motil ljudi, ki bivajo v prostoru. Prav tako ne bomo pozabili na umestitev zunanje enote klimatske naprave, ki z delovanjem ne bo motila mimoidočih ali sosedov.